Saturday, June 16, 2018

Exelixis Motorsport - Toyota Supra. Sau cum fura Exelixis piese auto

  Toyota Supra inainte si dupa ce si-au bagat cei de la Exelixis Motorsport  mana in ea


Marturia unui client nemultumit:
Vreau sa va dau cateva informatii in legatura cu serviceul auto Exelixis din Pipera.
Anul trecut la sfarsitul lui ianuarie am venit la Exelixis Pipera cu o Toyota Supra neagra sa ii pun un stand alone pe masina deoarece am facut o turbo la Dan Achim si aveam nevoie de stand alone. Cand am ajuns la Theo patron Exelixis mi a recomandat sa folosesc Ecu Master Black, toate bune si frumoase... eu l am intrebat daca e mai simplu si recomandat sa ii pun stand alone AEM plug and play el zicandu mi ca NU, cel mai bine este Ecu Master BLack. El nu a fost instare 10 luni de zile sa imi puna un stand alone pe masina pentru ca nu stia ce bobine sa foloseasca (eu i am adus un set de bobine care au mers direct ).

Urmatoarea problema a aparut cand mi a zis ca am nevoie de admisie si el s a oferit sa imi faca o admisie custom la 500 euro care nu a fost buna si a trebuit sa cumpar eu alta pe banii mei (am sa postez si cateva poze cu admisia de la Exelixis ). Cand fratele meu a venit sa ii plateasca lui Theo el a constatat ca masina nu merge bine deloc , nu statea la relanti, acceleratia balbaia, si nu puteam merge cu o viteza constanta, ori accelera ori decelera. El mi a spus ca imi trebuie clapeta electronica drive by wire si pedala de supra acceleratie cu senzor si la recomandarea lui am cumparat de la el si pedala de acceleratie cu senzor care nu avea nici o treaba cu cel original de supra si o clapeta de acceleratie care nu era compatibila cu stand aloneul care mi l a montat pe masina.

Cand am luat masina de la Exelixis sa ii fac rodajul deoarece internele masini au fost schimbate si motorul alezat cand am ajuns in parcare acasa am constatat ca teava de benzina era sparta si de aceea am consumat aproape o patratica la benzina din Pipera pana in 13 septembrie pentru detalii puteti sa l intrebati pe Mihai fost mecanic la Exelixis care a venit si mi a schimbat furtunul (asta s a intamplat dupa 8 luni de zile in care cei de la Exelixis au facut teste cu masina, nu au reusit sa vada ca e un furtun de benzina spart!).La cateva saptamani Theo mi a recomandat sa ii pun si injectoare marite de 1000cc pentru cai mai multi, zis si facut mi a vandut acelas set de injectoare pe care l aveam eu numai ca i a pus niste capace cu FIC si mi a zis ca sunt de 1000cc, cand am ajuns cu masina la Miercurea Ciuc saptamana asta valorile erau foarte mari pentru 1000cc baiatul care imi seta masina m a rugat sa l sun pe Theo sa l intreb ce injectoare am cand am inceput sa il intreb pe Theo ce injectoare am a inceput sa fie recalcitrant si sa mi zica ca nu mai stie si ca a uitat si sa vin cu masina sa o fac la el. Baietii de la M Ciuc cand au scos un injector sa vada codul au descoperit ca defapt erau injectoarele luate de mine Bosch de 550cc. Dan Achim cand m a auzit vorbind la telefon mi a luat telefonul si a inceput sa vorbeasca cu Theo si atunci situatia s a schimbat, Theo a inceput sa l injure pe Dan fara nici o justificare pentru ca Theo nu era capabil sa dea niste raspunsuri in legatura cu marimea injectoarelor, cei 2 knock senzori vitali pentru moteo nu mi I a pus pe masina etc etc. Cand l am rugat pe Teo sa mi dea facura pe toti banii pe care I am dat mi a zis ca mi a dat si ca am pierdut o eu si ca nu are ce facutura sa mi dea si nu mi da nimic.

Dovada clara ! Exelixis Motorsport  fura piese si isi inseala clientii !

Din pacate masina nu a putut scoate mai mult de 432. Datorita injectoarelor de 550cc nu 1100.๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ . Si a trebuit sa dam 95% in ele sa putem scoate caii astia. DAR MACAR SUNT ADEVARATI.๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”  


 
1 comment:

Exelixis Motorsport - Toyota Supra. Sau cum fura Exelixis piese auto

  Toyota Supra inainte si dupa ce si-au bagat cei de la Exelixis Motorsport  mana in ea Marturia unui client nemultumit: Vreau sa va d...