Friday, June 15, 2018

Exelixis Chiptuning Motorsport tepari

Exelixis Chiptuning Motorsport is a SCAM sau cum isi bat joc de clienti cei de la Exelixis Chiptuning Motorsport:Pe forumul SkodaToys gasim mai multi ultlizatori ce se plang:

AndreiJunior spune:

"=)))) Exelixis sunt cei mai tari:))) asta daca te iei dupa dyno ul lor. Lasand gluma la o parte..la Exelixis e doar numele de ei. Plus ca au obiceiul de a umfla graficu la dyno :)) Revo fac treaba buna pe 2.0TFSI dar costa prea mult pentru stage 1. Si din cate stiu eu, la Revo la soft mai agresiv putin vara o sa ai niste temperaturi in admisie de o sa ti smulgi paru din cap. De Mtm nu ma pot pronunta. "
@Alex.... Cineva a testat aproape toate dyno urile din tara, printre care se numara si cel de la Exelixis, dupa calculele lui a ajuns la concluzia ca cea mai mare eroare de masura a puterii este la Exelixis. Ghici ce? Eroarea e in plus cam cu vreo 15 la suta... destul de mult zic eu :D. Audi A3 2.0 tfsi 200 de cai a scos mai multi cai la Revo decat la Exelixis pe un dyno complet impartial. Nu am aruncat cu noroi de dragul conversatiei... nici nu as fi adus vorba despre ei daca nu intreba rares ... Mi s a parut ca esti cam acid. Poate mi s a parut. Salut

Lucuri chiar perfect adevarate ! 

Pe un alt forum cowboy se plange si el:

Standurile dyno le consider la fel de relative...conteaza cum sunt calibrate rolele, conteaza cum stie sa lucreze omul cu el.
S-a adus vorba de standul Exelixis. Este exact standul pe care la aceeiasi masina, cu acelasi soft am vazut 3 valori diferite la distanta de cateva saptamani. prima data 157CP, a doua oara la 2 saptamani distanta 150CP (de data asta era alt om la butoane), iar ultima data 147CP. La fel si valorile cuplului erau tota diferite, precum si felul in care aratau curbele dupa fiecare testare. Aceeiasi masina, acelasi soft, acelasi carburant, aceleasi consumabile, nimic modificat de la o testare la alta. Sa mai am deci incredere 100% in dyno? Multumesc, dar nu..

TU ai avut DIVERGENTE cu cei de la  Exelixis Chiptuning Motorsport ? Lasa un commentariu cu experienta ta !


No comments:

Post a Comment

Exelixis Motorsport - Toyota Supra. Sau cum fura Exelixis piese auto

  Toyota Supra inainte si dupa ce si-au bagat cei de la Exelixis Motorsport  mana in ea Marturia unui client nemultumit: Vreau sa va d...